تبلیغات
الوند الوند - طرز تهیه مربای البالو
بهترین
طرز تهیه مربای البالو

طرز تهیه مربای البالو:

مربای البالو

مربای البالو:

 

البالو 1ک

 شکر 1ک

شکر را در لا به لای البالو ها ریخته پس از 3 ساعت که اب انداخت انها را درون ظرف لعابی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و به قوام بیاید

مربای گیلاس هم به همین شکل میباشد برای بهتر شدن طعم و رنگ میتوان کمی وانیل و زعفران به ان اضافه کرد

 

 

مربای انجیر و به و شاتوت و توت فرنگی هویجبه همین شکل است

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

کمک : اگر مطالب زیبایی دارید این قسمت قرار دهید تا به ما کمک کرده باشید.

اخطار:کپی برداری از این مطلب تنها با ذکر منبع و لینک مستقیم مجاز میباشد.

راهنما :سوالات خود را دراین قسمت بیان کنید و در قسمت سوالات کاربران منتظر پاسخ باشید.


نویسنده :وحید عزتی
پنجشنبه 5 فروردین 1389-09:48 ب.ظ










نت

ارتباط

 


دریافت کد:ALVANDCITI


آرشیو


طبقه بندی


صفحات جانبی


نویسندگان


ابر برچسبها



با کلیک بر روی 1+ ما را در گوگل محبوب کنید